Frokostrundstykker (karolineset.blogg.no)
Hjem Add meg Bakeoppskrifter

0

Frokostrundstykker

Hallo :-)

Jeg vil komme med en anbefaling av Regal sine frokostrundstykker, de er helt geniale!  Man blander bare posen med en halv pose gjær og 7,5 dl vann og lar det stå å elte noen minutter i kjøkkenmaskinen. Har man ikke kjøkkenmaskin kan man selvfølgelig også elte for hånd:-) Deretter setter du deigen i kjøleskapet, og lar den kaldheve der over natten. Morgenen etter har deigen hevet seg til dobbelstørrelse og er klar til å formes. 

Deigen er veldig klissete så det nytter ikke å bruke hendene. Bruk to spiseskeer til å forme rundstykkene. Så steker du dem på 180grader i 15-20 min. De blir ikke like runde og fine som rundstykker man baker ut for hånd, men de smaker kjempe godt!Det er konseptet med kaldheving som gjør at jeg ELSKER disse rundstykkene. Jeg blander sammen og setter til heving rett før jeg legger meg, og neste morgen er det bare å forme og steike så har man nyteikte rundstykker til frokost. Og hva er vel bedre enn helt nysteikte rundstykker til frokost? :-) 
Nå skal jeg kose meg med nystekte rundstykker med brunost og kakao :-) 
Ønsker alle en flott dag!

 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Karoline

  Jeg er en 23 år gammel jente som studerer i Bergen. På fritiden elsker jeg å bake, reise og shopppe, og det kommer frem på min blogg. Håper du liker den!

  Matbloggtoppen Follow on Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde